Şehit Eren Bülbül Anaokulu
MURAT ÇESME MAH. HOŞSOHBET SK. NO 2/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL ulaşım muratçeşme tüyap minüsleri ve İETT HT 48

VİZYON

Başarılarda var olan, geleceğe güvenle bakan, eğitimde çağdaş, bilimsel ve yenilikçi öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

İKİLİ

08.00-13.00 & 13.10-18.10

KOMBİ

VAR